Žena Riba – Ona je skup ŽENSTVENOSTI i MANIRA jedne prave DAME!

Ovo su najženstvenije žene, i po izgledu i po ponašanju. Imaju obline, ali pošto veoma vode računa o liniji gotovo nikada nemaju problema sa viškom kilograma. Naglašene grudi, lepa kosa i zanosan, tajanstven pogled je ono što ih u svakom pogledu krasi.

Žena Riba je veoma senzualna, voli lepu garderobu i nakit. Međutim, nije joj bitno da prati modu nego osluškuje sebe i tako se i oblači. Graciozni pokreti, posebno lepa stopala i lepe noge ističe u prvi plan.

Prema svima je prijateljski nastrojena, pa s pravom očekuje da takvi budu i drugi prema njoj. Ipak, pošto izaziva znatiželju, neretko i zavist, povlači se u sebe i pravi odbrambeni mehanizam. Veoma je plemenita i požrtvovana. Spremna je da za prijatelje kojih nema mnogo, ali su pravi i odabrani, sve žrtvuje.

Često menja raspoloženje i ima veliku potrebu da bude zaštićena, iako ume da se veoma dobro snađe i sama. Kod drugih izaziva potrebu da je štite, maze i da stalno neko o njoj brine. Mnogo je samostalnija nego što bi se to moglo pretpostaviti.

Sa novcem vešto barata i voli da kupuje ono što joj se dopadne bez obzira na to da li joj je to potrebno ili ne. Što se karijere tiče, samo prividno nije ambiciozna, a u stvari može postići mnogo, ali joj je najvažnije da radi ono što voli. Nije tip osobe koja može da radi nešto što joj nikako ne odgovara.

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena