Žena Vaga je dama koja izgleda ranjivo i naivno ali samo naizgled. Nemojte se igrati sa njom jer ćete se gorko pokajati.

Žena Vaga je dama koja izgleda ranjivo i naivno ali samo naizgled. Nemojte se igrati sa njom jer ćete se gorko pokajati.

Žena Vaga je dama koja izgleda ranjivo i naivno ali samo naizgled. Nemojte se igrati sa njom jer ćete se gorko pokajati. Žena Vaga je dama koja izgleda ranjivo i naivno ali samo naizgled. Nemojte se igrati sa njom jer ćete se gorko pokajati.

Pozdrav dragi naši čitaoci. Hvala što ste uz nas u ovolikom broju i redovno pratite naše objave.

U ovom članku ćemo pisati o divnim Vagicama koje naš život čine puno ljepšim. Možda ih mnogi smatraju snobovima, ali oni ne zaslužuju taj pridjev.  Prije svega, Vaga ima svoje načine da dobije ono što želi. Niko nema pravo da osuđuje njene načine jer je ona o svemu savršeno promislila.


VAGA je PAŽLJIVA ŽENA

Žena poput nje zaslužuje da bude pažena i razmažena, jer kada voli ona to radi svom muškarcu. Nikada ga ne bih prepustila hladnoći, već prigrlila svojom ljubavlju.  Njena ljubav je predivno nešto što se dešava samo jednom u životu. Takvu vrstu naklonosti i ljubavi moraš zaslužiti i potruditi se za nju. Jer ona ne daje svoje srce tek tako u potpunosti. Žena Vaga je dama koja izgleda ranjivo i naivno ali samo naizgled. Nemojte se igrati sa njom jer ćete se gorko pokajati.


VAGA sve RAZUMIJE ali se PRAVI da ništa ne vidi

Ova dama je oličenje hrabrosti i mudrosti, u jednom lijepom biću. Iako na prvi pogled izgleda hladno i nezainterosovano, izgled vara. Itekako zna šta se dešava, jer sve razumije i vidi. Samo se ponekad pravi da ništa ne zna, da bi vidjela dokle neko može da ide. Ne zabija nos u tuđi život, jer uživa da živi svoj. Ne pada joj na pamet da slša tuđe tračeve, to je za nju pad dostojanstva.


VAGA može ono o čemu drugi SAMO SANJAJU

Nikada ne odustaje bez obzira koliko situacija bila teška. Uvijek nađe način da se izbavi iz teške situacije, jer umije da koristi mozak. Na prvu djeluje kao razmažena princeza, ali ona to nikada nije bila. Umije svojim trudom da se izbori za ono što želi. A ako joj u tome malo pomogne šarm, pa Bože moj, ona je to svakako zaslužila. Žena Vaga je dama koja izgleda ranjivo i naivno ali samo naizgled. Nemojte se igrati sa njom jer ćete se gorko pokajati.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena