Žena Vaga – Ona je SAN svakog muškarca i IDEAL žene sa STILOM!

Žena Vaga utjelovljuje pravednost, pravdu i ravnotežu te je krasi savršena sposobnost prosuđivanja, besprijekornost i potpunost. Vage su društvene i imaju dar za komunikaciju te vole biti okružene prijateljima i porodicom. Harizmatična je i očaravajuća, zbog čega nevjerovatnom prirodnom lakoćom privlači ljude sebi.

Zbog toga će rado ući u neku raspravu i pobiti nečije mlako mišljenje, pri čemu će joj, uz njezinu ”hladnu glavu”, pomoći i šarm. Međutim, uvijek je otvorena za promišljanja te će zbog svoje dobroćudne naravi priznati vlastite greške ako je se logičnim objašnjenjem može uvjeriti da nije upravu.

Predstavlja “jin i jang”, odnosno ima fascinirajuću osobinu koja je mešavina racionalnosti i logičnosti.

Zbog toga će rado ući u raspravu i pobiti nečije mišljenje pri čemu će joj, uz njenu “hladnu glavu”, pomoći i šarm.

Vaga traži čvrstu vezu i partnera koji će je obasipati malim znakovima pažnje. Iako se čine smirene i staložene, kad se opuste žene Vage mogu da budu vrlo zaigrane i romantične, a idealnog ljubavnog partnera naći će u Vodoliji ili Blizancu. Umne igrice u ljubavi kod Vage su strogo zabranjene.

Žene Vage često su neodlučne. Njihove prijatelje takav karakter može da frustrira, na primer kada ne može da izabere koji film želi da gleda. Njeno kolebanje ustvari ide u korist Vaginim prijateljima jer jednako tako kako uzima u obzir vlastiti ukus, potrebe i želje, paziće i na ukus, potrebe i želje svojih prijatelja.

Ženu Vagu prepoznaćete po eleganciji kojom zrači svaki njen pokret. Ona je savršeno prirodna, ljupka, graciozna i uvijek samo svoja. Njene spoljašnje karakteristike su pravilne crte lica, jamice na obrazima, širok blistav osmeh, lepi zubi, vitak struk i naglašeni bokovi. Vaga je perfekcionistica i uvek je sređena, uredne frizure i njen celokupni “outfit” uvek je uravnotežen i suptilan.

 

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena