Žena Vaga – Ona je SAN svakog muškarca i IDEAL žene sa STILOM!

 

Vaga obožava modu, ali neće je slepo slediti, već će poslednji modni stil prilagoditi sebi tako da joj odeća što bolje pristaje. Pa čak i kada se obuče kao i svi ostali imaće na sebi nešto zbog čega će se isticati iz mase, poput neobičnog prstena ili unikatne narukvice.

Vage kupuju studiozno i pažljivo, vole fine stvari pa će radije da kupe skuplju i kvalitetniju torbu nego jeftinu i manje kvalitetnu.

Ona sve jako dobro proračunava, ništa ne prepušta slučaju i uvek konstantno radi na tome da neke lepe stvari koje postoje zaista i srede, te da održe svoje jako dobre poslovne pozicije. Kada je reč o poslu, veoma su neustrašive.

U stanju su da rizikuju i tamo gde mnogi ne bi rizikovali, a opet, s neke druge strane, taj rizik od njih uglavnom i napravi poslovno sposobne osobe. One umiju da budu na najnižoj poslovnoj lestvici bez kompleksa i da se korak po korak, stepenik po stepenik, penju naviše. Istovremeno, mogu da budu izuzetno dobri rukovodici.

Njena logika i racionalno ponašanje će često pretvriti i najžučnije rasprave u mirnjie pregovore. Žena Vaga u vezi oscilira između dominantne i podređene osobe u zavisnosti šta odgovara trenutnoj situaciji. Vaga u vezi želi osobu u kojoj će imati podršku i koja će moći da je posavetuje.

 

 

Recommended For You

About the Author: Neshvacena