ŽENA VODOLIJA: Dobra je poput ANĐELA ali sve što joj učiniš vraća po ZASLUZi: Čuvajte ovu DAMU jer ona NIKADA ne vara i ne glumi!

Ovo je žena koja umije ono nezamislivo drugim ljudima. Ona kada pozeli nesto ona ode i uzme to. Medjutim, nije bezosjecajna. Na svome putu do cilja uvijek vodi racuna da nikoga ne povrijedi i da svaki njen postupak bude pravedan. Jako je emotivna i vrlo brzo ce se razalostiti ali i pomoci ljudima kojima je to potrebno.

Zbog te njene nesebicnosti zna da ce njen put ka ostvarenju snova biti dug, ali ona prihvata to i niposto ne odustaje. Svjesna je da na svome putu snova ne smije nikoga povrijediti ali to je niposto neobeshrabruje. Spremna je da u svakoj situaciji nadje kompromis.

Ona je poput uzbrurkanog vjetra koji duva oko vas, ali sa sosbom donosi topao osjecaj prisustva i ljubavi. Divna zena poput nje ne pristaje na sredinu, ona ide na sve ili nista. 

Razigranog duha, ova dama u svaciji zivot unosi pozitivnu energiju i srecu. Umije da oraspolozi i najtuznije srce i u njena usadi puno ljubavi i srece. Ova zena stvarno vrijedi vremena i ljubavi…

Nastavak na sljedecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena

Komentariši